Caută cu

Termeni si conditii

                                                                                       TERMENI SI CONDITII

                                                                     Contract privind utilizarea serviciilor ZoomJobs

 

www.zoomjobs.ro (denumit in continuare ZoomJobs) este creat si apartine companiei S.C. TOP GLOBUS CONNECT S.R.L., CUI: RO28878908, J10/649/2011, sediu social Buzau, Str. Simion Barnutiu, Jud. Buzau, adresa de email: contact@zoomjobs.ro, numar telefon: 0766. 999.336 / 0742.836.137, Fax: 0372.872.678

Termenii si conditiile de mai jos sunt valabile pentru orice persoana fizica sau juridica care utilizeaza serviciile si informatiile puse la dispozitie de catre ZoomJobs, iar utilizarea acestora presupune acceptarea si acordul dvs . Orice activitate de utilizare ulterioara a serviciilor, precedata de bifarea casetei "Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile ZoomJobs", este presupusa a fi echivalenta cu consimtamantul dumneavoastra expres ca acceptati si veti respecta, in integralitate, prezentul acord si orice document aditional la care acesta face referire. Va rugam sa verificati si sa cititi periodic aceasta rubrica, pentru a fi la zi cu toate modificarile care pot aparea.

1. orice persoana fizica sau juridica ce acceseaza site-ul www.zoomjobs.ro , indiferent de motiv va fi denumita „utilizator”

2. ZoomJobs este un site vizibil pentru toti utilizatorii care acceseaza site-ul, insa anumite sectiuni pot fi vizualizate numai prin autentificarea pe site cu nume de utilizator / adresa de e-mail si parola. Conturile create pot fi dezactivate, oricand la dorinta utilizatorului, folosind optiunile corespunzatoare din cont. Odata inregistrat ca utilizator pe site-ul ZoomJobs, veti beneficia de toate serviciile si informatiile puse la dispozitie pe acest site.

 3. Daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile stipulate in acest document, va rugam sa nu va inregistrati pe acest site si sa nu utilizati serviciile si informatiile acestuia. Avem rugamintea ca de fiecare data cand reveniti pe acest site, sa verificati cu atentie daca Termenii si Conditiile au suferit modificari. Daca eventualele schimbari survenite in Termeni si Conditii nu sunt conforme cu dorintele dumneavoastra, va rugam notificati acest lucru in cel mai scurt timp posibil catre Top Globus Connect S.R.L, utilizand sectiunea "Contact" de pe site. In cazul in care utilizati in continuare site-ul, acest lucru este echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a acestor Termeni si Conditii.

PREZENTAREA SERVICIILOR SI INREGISTRAREA PE SITE

4. ZoomJobs ofera, in conformitate cu preverderile Termenilor si Conditiilor specificate in prezentul document, accesul la servicii de recrutare online, articole de specialitate, blog, forum, servicii de vanzare – cumparare, content personalizat. Serviciile ZoomJobs includ si publicitate, diverse anunturi, mesaje administrative continute de buletinele informative ZoomJobs, acestea fiind implicite calitatii de membru ZoomJobs. In contul asociat fiecarui membru ZoomJobs exista optiunea de a renunta la anumite tipuri de mesaje administrative sau buletine informative. ZoomJobs nu isi asuma nicio responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita de catre utilizator a setarilor personalizate.

5. Pentru a putea beneficia de serviciile si informatiile pe care ZoomJobs vi le pune la dispozitie este necesar sa completati un formular de inregistrare, cu informatii de tipul: nume si prenume, date despre dumneavoastra sau companie, numar telefon, adresa de email, date de facturare etc. Utilizatorul este obligat sa furnizeze date reale si corecte, actuale si complete, asa cum este solicitat in formularul de inregistrare, ZoomJobs avand dreptul de a verifica, direct sau indirect, datele furnizate la crearea contului, neavand nicio obligatie legala in acest sens. In cazul in care se adevereste ca datele furnizate de dvs nu sunt conforme cu realitatea, ZoomJobs are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului Zoomjobs. Companiile care recruteaza pentru strainatate au obligatia sa trimita Certificatul de Inregistrare eliberat de Registrul Comertului cu domeniul de activitate, plasarea si recrutarea de personal. Companiile care au sediul in strainatate au obligatia sa transmita la inregistrarea pe site numarul de TVA valid.

6. ZoomJobs ofera in mod gratuit serviciul de interviu online(tip chat), prin care companiile pot programa si sustine interviuri online cu candidatii alesi. ZoomJobs nu isi asuma nicio responsabilitate asupra continutului si modului de desfasurare al interviului online. Acesta este un serviciu oferit gratuit utilizatorilor autentificati. ZoomJobs nu garanteaza si nu are nicio responsabilitate cu privire la informatiile dezvaluite prin interviul online. Utilizatorii interviului online, atat persoane fizice cat si juridice trebuie sa respecte toate normele si limitarile specificate mai jos in prezentul document. O companie poate sustine mai multe interviuri online in timp real cu mai multi candidati.

7. ZoomJobs ofera utilizatorilor sai si alte aplicatii integrate in platforma, precum: calculator salarii, mini-site de prezentare companii, zoom cv, video cv pentru candidati, teste de inteligenta pentru candidati, sau creare de teste personalizate de catre companii cu scopul selectarii candidatilor. Mini-site-ul de prezentare oferit de ZoomJobs nu presupune detinerea unui site web propriu, utilizatorul fiind pe deplin responsabil de continutul mini site-ului de prezentare si de modul de utilizare al acestei functionalitati oferite gratuit de catre ZoomJobs utilizatorilor autentificati. ZoomJobs isi rezerva dreptul insa de a verifica prin sondaj orice continut introdus de catre utilizatori, si de a suspenda contul in care se adevereste ca informatiile nu sunt conforme cu realitatea sau nu respecta prezentul document cu Termeni si Conditii. Video CV-ul este un instrument oferit gratuit de ZoomJobs pentru candidati si reprezinta o scurta prezentare video oficiala a unui candidat. ZoomJobs nu este responsabil de continutul acestora si nu poate fi tras la raspundere pentru nicio paguba materiala sau morala produsa de nerespectarea de catre utilizatori a prezentelor Termene si Conditii. Video CV-urile sunt limitate la un timp de 3 minute, iar utilizatorii pot publica un singur Video CV pe luna. Video CV-urile sunt verificate de catre un operator ZoomJobs si in cazul in care nu respecta in totalitate Termenii si Conditiile, ZoomJobs are dreptul de a refuza un Video CV, anuntandu-l in prealabil pe utilizator. In cazul in care un Video CV este refuzat de catre ZoomJobs, utilizatorul poate crea altul imediat, cu precizarea ca daca noul Video CV nu va respecta regulile prezentului document, va fi refuzat si sters din nou. Utilizatorul candidat poate inregistra 3 Video CV-uri, din care poate activa unul singur.

Zoom CV-ul presupune crearea de catre consultantii ZoomJobs a unui CV / scrisoare de intentie, in limba romana / engleza, pe baza unei comenzi primite de la un utilizator candidat al site-ului. Utilizatorii care comanda acest serviciu au obligatia de a citi / analiza pe site, in aceasta sectiune tipurile de pachete oferite si a comanda pachetul de servicii adecvat cerintelor si necesitatilor acestora. ZoomJobs nu isi asuma raspunderea pentru comenzile efectuate, care nu se incadreaza sau nu corespund cu necesitatile utilizatorului. ZoomJobs va presta serviciile exact in conditiile in care acestea au fost comandate, si in conformitate cu informatiile transmise de utilizator, telefonic sau pe email, consultantilor ZoomJobs. ZoomJobs nu isi asuma nicio raspundere cu privire la CV-urile /scrisorile de intentie realizate, la informatiile transmise sau dezvaluite de utilizator si a modului cum acesta utilizeaza documentul creat. Utilizatorii care comanda acest serviciu vor primi documentul solicitat realizat de catre un consultant ZoomJobs atat pe email cat si in contul sau de candidat. ZoomJobs nu poate fi tras la raspundere pentru nemultumiri legate de CV-ul / scrisoarea de intentie creata, sau neconformitatea lor cu ceea ce dorea / se astepta utilizatorul. ZoomJobs nu va restitui sumele achitate pentru aceste servicii, desi ele au fost prestate, indiferent de motiv. Din momentul confirmarii platii, utilizatorul va primi CV-ul / scrisoarea de intentie creata, in conformitate cu pachetul de servicii comandat, in termen de maxim 5 zile lucratoare. In cazul in care utilizatorul nu doreste sau nu poate fi contactat pentru a comunica informatiile necesare prestarii serviciilor Zoom CV in maxim 10 zile lucratoare, comanda se considera anulata si banii nu vor fi returnati.

8. Testele de inteligenta de pe site-ul ZoomJobs nu reprezinta teste IQ si nu genereaza, in urma rezolvarii lor, un coeficient de inteligenta. Ele sunt teste de inteligenta bidimensionale (masoara aptitudinile de inteligenta logico-matematica) si nu sunt acreditate. Testele de inteligenta ZoomJobs reprezinta doar un instrument de selectare a candidatilor si pot fi utilizate doar de persoanele care au un cont de candidat pe site-ul ZoomJobs. Rezultatele testelor sunt confidentiale, insa pot fi facute publice la dorinta utilizatorilor, utilizand optiunile respective din contul de utilizator.

9. Sectiunea „Intreaba un expert” este destinata atat persoanelor fizice si juridice, ce pot adresa intrebari strict din domeniul politicii de personal (intrebari referitoare la legislatia muncii), acestea urmand sa primeasca un raspuns de la un expert in domeniu. Raspunsurile primite reprezinta doar sfaturi, explicatii sau recomandari, si nu consultatii juridice in acest sens sau raspunsuri oficiale. Utilizatorii trebuie sa respecte domeniul / sfera din care intrebarea poate fi adresata, in caz contrar acestia vor fi notificati in cont si pe email de refuzul / imposibilitatea de a primi un raspuns. ZoomJobs are dreptul de a refuza orice intrebare ce nu corespunde domeniului de activitate sau nu este formulata adecvat. Utilizatorul va primi un singur raspuns de la expert, orice alta intrebare ulterioara constand intr-o noua comanda din sectiunea „Intreaba un expert”. ZoomJobs nu isi asuma nicio raspundere cu privire la raspunsurile oferite utilizatorilor care adreseaza intrebari, la informatiile transmise sau dezvaluite de utilizator si a modului cum acesta utilizeaza raspunsul primit. Utilizatorul, prin acceptarea prezentilor Termeni si Conditii, intelege faptul ca raspunsul primit de la expert prin intermediul ZoomJobs poate fi nesatisfacator sau nemultumitor pentru acesta, asumandu-si acest risc in momentul plasarii unei comenzi in sectiunea „Intreaba un expert”. ZoomJobs nu poate fi tras la raspundere privind nemultumirea raspunsurilor primite, sau neconformitatea lor cu ceea ce dorea utilizatorul. ZoomJobs va prelua o intrebare adresata in aceasta sectiune numai dupa efectuarea comenzii si confirmarea ferma a platii. Utilizatorul nu poate solicita returnarea banilor platiti odata ce a primit un raspuns de la expert prin intermediul ZoomJobs, indiferent de opinia sa asupra raspunsului primit.

10. ZoomJobs ofera posibilitatea utilizatorilor logati in calitate de companii sa creeze teste grila personalizate, ce pot fi transmise utilizatorilor candidati spre rezolvare. ZoomJobs nu isi asuma raspunderea pentru testele create de utilizatori din contul lor de companie, si nici pentru modul cum sunt utilizate aceste teste grila. De asemenea, ZoomJobs nu poate fi tras la raspundere pentru informatiile transmise de candidat atunci cand rezolva si transmite un test grila catre compania care i l-a solicitat si nici pentru raspunsurile date de candidat la respectivul test. O companie poate transmite teste grila catre mai multi candidati.

11. ZoomJobs are dreptul de a bloca definitiv accesul la site-ul ZoomJobs.ro, utilizatorilor care incalca termenii si conditiile de utilizare, dupa cum urmeaza:

- continut pornografic / erotic si furt de identitate / profil fals- banare definitiva imediata 

- spam si limbaj inadecvat - banare definitiva dupa primul avertisment

12. Ulterior inregistrarii, accesul la cont, atat pentru candidati cat si pentru angajatori, se efectueaza prin conectare cu adresa de email (user) si parola. Utilizatorii trebuie sa pastreze cu grija datele de acces ale contului si sa nu le dezvaluie nimanui. ZoomJobs nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim sa dati clic pe butonul Deconectare si sa inchideti de fiecare data fereastra browser-ului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs pe site-ul ZoomJobs . ZoomJobs nu va fi raspunzatoare pentru nicio paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi.

 

SERVICII OFERITE CONTRA-COST

13. Serviciile oferite contra-cost vor fi disponibile in contul de utilizator numai dupa confirmarea ferma a platii. Plata serviciilor se va realiza pe baza de factura proforma / facutra fiscala, in lei, conversia EURO in RON realizandu-se la data emiterii facturii, la cursul BNR din ziua respectiva. In situatia in care doriti incetarea furnizarii serviciului catre dumneavoastra, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca platile deja efectuate nu sunt si nu vor fi returnate. De asemenea, acceptati si sunteti de acord ca orice intarziere in plata sumelor de bani catre ZoomJobs va constitui o incalcare a prevederilor prezentului acord. Pentru serviciile achitate dar care nu au fost utilizate, utilizatorul poate solicita in scris anularea comenzii si returnarea banilor in maxim 48 de ore din momentul confirmarii platii pe emailul utilizatorului de catre ZoomJobs.

14. O comanda este considerata ferma in momentul in care utilizatorul o efectueaza pe site-ul ZoomJobs, bifand si acceptand Termenii si Conditiile actuale. O comanda poate fi anulata in termen de maxim 3 zile de la plasarea acesteia, daca serviciile achizitionate nu au fost utilizate.

15. In situatia in care ati optat pentru plata serviciilor furnizate de noi prin intermediul unei carti de debit / credit, trebuie sa stiti ca ZoomJobs nu stocheaza, nu retine, nu proceseaza si nu acceseaza informatiile furnizate de dumneavoastra cu privire la cartea de credit / debit. In acest caz, tranzactia este realizata prin intermediul unui tert, respectiv MobilPay. Valabilitatea pachetelor de CV-uri comandate incepe din momentul efectuarii comenzii, acestea fiind valabile pe o durata de 2 ani de zile.

16.ZoomJobs isi rezerva dreptul de a modifica, oricand si in orice mod, pretul serviciilor, potrivit propriei sale dorinte, fara a fi obligat sa justifice in vreun mod modificarea, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca orice alta formalitate fata de utilizator. Noile preturi vor deveni efective de la momentul primului termen de plata impus si anuntat de catre ZoomJobs utilizatorilor sai.

DREPTURILE SI RESPONSABILITATILE UTILIZATORILOR

17. ZoomJobs este o platforma web unde membrii inregistrati beneficiaza de o gama larga de servicii. Utilizatorul este pe deplin responsabil pentru toate materialele pe care le incarca sau le publica pe site-ul, blogul sau forumul ZoomJobs. Prin urmare, incarcarea materialelor, postarea sau transmiterea de mesaje pe platforma ZoomJobs este supusa urmatoarelor limitari:

a)      nu puteti publica material care incalca orice prevederi ale legislatiei nationale, comunitare sau ale normelor de reglementare internationale

b)      nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin texte ilegale, obsecene, amenintatoare, abuzive, indecente, de hartuire, insultatoare, discriminatorii , rauvoitoare sau care incalca in orice fel drepturile tertilor sau prevederi legale.

c)       nu puteti colecta datele personale ale celorlalti utilizatori ai site-ului www.zoomjobs.ro si nici nu puteti restrictiona accesul altor utilizatori la diferite zone sau tipuri de continut din site-ul www.zoomjobs.ro

d)      nu puteti sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv

e)      nu puteti sa postati / difuzati sau transmiteti material (imagine,video, text) :
- pornografic, erotic sau sexual explicit, de orice fel si in orice forma
- care promoveaza actele de pedofilie, de incest sau de bestialitate
- care promoveaza ura fata de anumite grupuri de persoane, din motive legate de: rasa, origine etnica, religie, dizabilitati, sex, varsta, statut de veteran, identitate sau orientare sexuala.

f)       nu puteti sa publicati materiale care fac trimitere, promoveaza sau utilizeaza programe software sau servicii de natura sa trimita e-mailuri nesolicitate , de tipul spam

g)      nu puteti posta nici un material care incalca orice prevederi ale legislatiei nationale, comunitare sau ale normelor de reglementare internationale

h)      nu puteti folosi niciun dispozitiv, incluzand dispozitive software sau subrutina, care sa interfereze sau sa incerce sa interfereze cu buna desfasurare a functionarii site-ului, cu derularea normala a serviciilor ZoomJobs;

i)        sa nu efectuati nicio actiune care impune o utilizare neuzuala, abuziva, nerezonabila a platformei web (mesaje care contin virusi, secvente de cod distructive) puse la dispozitie de ZoomJobs prin intermediul site-ul ZoomJobs

j)        sa nu copiati, reproduceti, alterati, modificati, distribuiti (inclusiv prin afisare publica), sa nu folositi pentru scopuri comerciale sau orice alte scopuri, continutul site-ului (sau orice parte din el) si sa nu realizati lucrari / pagini de internet / servicii online care reproduc in orice mod sectiuni ale site-ului www.zoomjobs.ro, fara o autorizatie scrisa anterioara din partea ZoomJobs;

k)      nu puteti restrictiona sau elimina accesul altor utilizatori ZoomJobs, sau colecta nici un fel de informatie de la utilizatori decat cu scopul unic si direct de a recruta personal pentru compania dumneavoastra

l)        nu puteti transmise, publica mesaje cu sursa ascunsa, cu scopul de a insela increderea altor persoane sau cu potential infractionar

m)    nu puteti publica materiale pe care ZoomJobs, la simpla sa discretie, le considera ca fiind neadecvate, data fiind nerespectarea de catre acesta a termenilor prezentului document. Nu este necesar a exista o motivatie in acest sens.

n)      nu puteti crea profiluri personale referitoare la: videochat, servicii de escorta, masaj erotic, sau altele de acest gen. Pentru promovarea unei companii sau afaceri este obligatoriu sa utilizati Contul de Companie, cu respectarea tuturor termenilor si conditiilor mentionate in prezentul document.

o)      nu puteti avea conturi multiple in cadrul site-ul ZoomJobs, care se aseamana sau care sunt folosite pe aceeasi tema

p)     nu puteti posta, difuza sau transmite orice alt material care contravin, in orice fel, normelor legale in vigoare.

ZoomJobs, prin intermediul companiei pe care o reprezinta, SC Top Globus Connect SRL, nu garanteaza acuratetea, credibilitatea informatiilor publicate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre acestia. Intelegeti si sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi ZoomJobs pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit ce pot surveni ca urmare a incalcarii prevederilor de mai sus. In cazul in care i se solicita de catre un utilizator, ZoomJobs poate investiga si verifica informatiile postate si poate hotari daca acestea trebuie sau nu indepartate de pe site-ul ZoomJobs. In acest sens, utilizatorii pot contacta ZoomJobs la adresa de email: contact@zoomjobs.ro.

ZoomJobs poate sa isi asume actiuni sau masuri in prvinta utilizatorului sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acesta. Prin introducerea materialului in orice segment public sau privat de pe site, incluzand forumurile, concursurile sau camerele de chat ii garantati ZoomJobs dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor.

CONT UTILIZATOR, SECURITATEA SI PROTECTIA DATELOR

18. Utilizatorul este raspunzator pentru pastrarea confidentialitatii datelor de logare in contul creat de acesta pe ZoomJobs. Utilizatorii trebuie sa pastreze cu grija datele de acces ale contului si sa nu le dezvaluie nimanui. ZoomJobs nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim sa dati clic pe butonul Deconectare si sa inchideti de fiecare data fereastra browser-ului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs pe site-ul ZoomJobs . ZoomJobs nu va fi raspunzator pentru nicio paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi.

19. Sfaturile de mai sus sunt destinate sa elimine accesul persoanelor neautorizate in contul dumneavoastra. Sunteti in totalitate raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara acordul dumneavoastra. Sunteti de acord sa anuntati de indata ZoomJobs in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si inregistrarii dumneavoastra. In acest sens, ZoomJobs poate proceda, daca considera de cuviinta, la blocarea parolei, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv sau fara motiv. ZoomJobs poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara o notificare prealabila.


20. ZoomJobs nu poate asigura si garanta securitatea informatiilor transmise de dvs in procent de 100%, prin urmare, orice informatie trimisa de dvs catre noi sa va face pe propriul dvs risc. Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator.

DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

21. Continutul si designul ZoomJobs.ro, inclusiv, dar fara a se limita la acestea (continutul video, audio, suse tehnice), precum si orice alt material avand legatura directa cu Zoomjobs, trimis dvs prin orice modalitate, apartin ZoomJobs si colaboratorilor sai – acolo unde este specificat acest lucru expres, ori nu este specificat un alt autor, si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Articolele publicate in Ghidul Candidatului si Ghidul Angajatorului sunt realizate de catre echipa ZoomJobs si apartin ZoomJobs in totalitate. Anumite articole din sectiunea Articole si noutati nu apartin ZoomJobs, iar ele sunt publictate pe site doar cu precizarea sursei de unde au fost preluate. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea ZoomJobs. De asemenea, este interzisa reproducerea, in orice fel, integral sau partial, a informatiilor cuprinse in CV-urile Candidatilor, in anunturile de recrutare ale Companiilor, fara acordul scris si prealabil din partea ZoomJobs.

22. Cu scopul de a mentine un grad inalt de calitate a site-ului, echipa ZoomJobs selecteaza continutul primit de la membrii site-ului cat mai mult posibil (comentarii, blog, reviews, etc). ZoomJobs nu poate fi responsabil pentru eventualele prejudicii cauzate de continutul site-ului, indiferent de sectiune, serviciu. Transmitand materiale , dvs. sunteti de acord sa acordati ZoomJobs permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca, de a mentiona numele dvs. in legatura cu materialul pe care l-ati transmis si dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricarui partener al ZoomJobs. Nu se vor pretinde si nici acorda nicun fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus.

23. Continutul ZoomJobs poate fi utilizat doar pentru folosinta dvs proprie si a companiei dumneavoastra, in stransa corelatie cu scopul pentru care v-ati inscris pe site-ul ZoomJobs. Cu exceptia acestei situatii, continutul ZoomJobs nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari. Cele de mai sus, precum si urmatoarele actiuni sunt interzise in lispa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea ZoomJobs:


a. reproducerea sau stocarea Continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt site, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.

b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra.

c. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al ZoomJobs asupra Continutului.
Orice utilizare a continutului ZoomJobs in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: contact@zoomjobs.ro

24. ZoomJobs nu garanteaza in niciun fel ca datele din CV-uri, video cv-uri, joburile sau orice alte elemente din continut ale site-ului nu sunt lipsite de erori sau ca sunt complete si 100% corecte. ZoomJobs poate contine anumite legaturi catre alte site-uri sau alte resurse. Prin utilizarea ZoomJobs, dumneavoastra acceptati faptul ca ZoomJobs nu este responsabil de disponibilitatea acestora, nici pentru continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe alte site-uri sau resurse conectate cu site-ul ZoomJobs.

CONFIDENTIALITATE SI PROTECTIA DATELOR PERSONALE

25. Conform optiunii dumneavoastra, pentru a crea un cont si a beneficia de serviciile si informatiile ZoomJobs ne furnizati anumite date personale. Informatiile inregistrare sunt destinate utilizarii de catre ZoomJobs si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanelor vizate, angajatorului/potentialului angajator al persoanei vizate si/sau agentiilor de selectie si plasare a fortei de munca. In momentul in care va creati contul, puteti opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de serviciul nostru prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.

26. Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, ZoomJobs prin intermediul S.C. Top Globus Connect S.R.L. va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul selectiei si plasarii fortei de munca, in scop de reclama, marketing si publicitate si pentru servicii de comunicatii electronice. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dvs. va fi urmata de stergerea contului dvs. din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de ZoomJobs. Pentru exercitarea acestor drepturi, va rugam sa trimiteti un email la adresa: contact@zoomjobs.ro

MATERIALE PUBLICITARE

27. Este posibil ca pe ZoomJobs sa existe materiale publicitare, inclusiv bannere sau concursuri, dar fara a se limita la acestea, care sa apartina companiei S.C. Top Globus Connect SRL si proiectelor acesteia, dat si unor terte companii.  Acestea pot colecta prin cookie-uri aceleasi informatii pe care le colecteaza si ZoomJobs. Acolo unde se aplica, in paginile de colectare a datelor cu caracter personal de catre terte companii, vor exista linkuri catre Politica de Confidentialitate a acestora, cu toate acestea ZoomJobs nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul site-urilor partenere sau a politicilor lor de confidentialitate.

28. Continutul campaniilor publicitare desfasurate pe site-ul ZoomJobs de catre alte terte companii prin intermediul unor texte sau bannere publicitare sunt in totalitate raspunderea companiei care solicita si accepta aceasta promovare. ZoomJobs nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, prin urmare ZoomJobs nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

LIMITAREA RESPONSABILITATII

29. Confirmati in mod special ca ati luat la cunostinta si ca sunteti de acord ca ZoomJobs nu va fi raspunzator pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitati de folosire, date sau alte pagube, chiar daca Zoomjobs a fost initial informat de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi, rezultand din: utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor ZoomJobs, declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor ZoomJobs, acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra, sau orice alta problema legata de serviciile site-ului.

30. Serviciile oferite de catre ZoomJobs sunt puse la dispozitie utilizatorului pe baza principiului "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile", fara niciun fel de garantii, exprese sau implicite si fara nicio raspundere din partea ZoomJobs in legatura cu acestea.

31. ZoomJobs nu ofera niciun fel de garantie referitoare la orice serviciu furnizat prin intermediul site-ului, precum: serviciile vor fi neintrerupte, sigure, fara erori, serviciile vor putea implini toate cerintele dumneavoastra, rezultatele ce se vor putea obtine vor fi corecte. ZoomJobs nu poate fi tras la raspundere, in niciun mod si in nicio masura, pentru corectitudinea datelor din CV-uri sau anunturi, pentru orice intarzieri, inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau publicarea integrala ori partiala a acestora, pentru respectarea drepturilor de autor si a drepturilor conexe si a oricaror altor drepturi, ori pentru legalitatea sau decenta CV-urilor,video cv-urilor, anunturilor sau comentariilor publicate pe site sau aflate in orice alta legatura cu acestea. De asemenea, ZoomJobs nu poate fi facut responsabil pentru nicio intarziere, eroare sau disfunctionalitate in site, din cauze care nu depind de vointa ZoomJobs. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: calamitati naturale, dezastre, erori de functionare ale echipamentului tehnic , lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele ZoomJobs, greva, etc.

CLAUZE FINALE

32. ZoomJobs isi ofera dreptul de a modifica, oricand si fara notificari sau indeplinirea altor formalitati, termenii si conditiile prezentului document. In cazul in care exista servicii care fac obiectul unor termeni diferiti, vor fi afisati la loc vizibil, in dreptul fiecarui astfel de serviciu, putand fi accesati inainte de utilizarea serviciului.

33. ZoomJobs isi rezerva dreptul sa elimine oricand de pe site, orice informatie sau orice material postat sau de a suspenda pe orice durata dreptul utilizatorului de a folosi, total sau partial, serviciile ZoomJobs, din orice motiv, inclusiv, dar fara a se limita la situatiile in care ZoomJobs considera ca utilizatorul a incalcat prevederile din prezentul document sau exista orice suspiciuni in acest sens. Totodata, ZoomJobs nu are nicio obligatie de a returna banii platiti de utilizator pentru materialul publicat (anunt, Cv, etc), atat timp cat acesta din urma contravine regulilor stabilite in prezentul document cu Termeni si Conditii.

34. In interiorul continutului ZoomJobs pot aparea sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane, ZoomJobs nefiind responsabila in nicio masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent daca este publicitar sau nu. ZoomJobs nu este responsabil nici de continutul paginilor la care se face trimitere din interiorul sau.

35. Utilizatorii inteleg si accepta in mod expres ca simpla utilizare sau accesare a serviciilor oferite de catre ZoomJobs semnifica acceptarea deplina si neconditionata a prezentului document cu Termeni si Conditii. In orice situatie in care utilizatorii au obiectiuni sau rezerve fata de oricare dintre prevederile din Termenii si Conditiile stipulate, au obligatia de a inceta de indata utilizarea serviciilor noastre. Acceptul prezentului document cu Termeni si Conditii, prin bifarea casetei "Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile ZoomJobs", reprezinta unica conventie dintre dumneavoastra si ZoomJobs.

36. Prezentul acord este supus legii romane. Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul document, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul document cu Termeni si Conditii, vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest document cu Termeni si conditii va fi adus spre solutionare instantelor romanesti.