Caută cu

Prezentare

ZoomJobs se doreşte a fi cea mai interactivă platformă de recrutare online, ce integrează perfect tendinţele de pe piaţa muncii cu nevoile utilizatorilor, fie că acestea sunt companii sau persoane fizice.

ZoomJobs a luat naştere din dorinţa de a facilita cu adevărat procesul de recrutare, putând elimina cu uşurinţă prima etapă a unui interviu la sediul companiei angajatoare, întrucât acum ZoomJobs îţi oferă diverse posibilităţi de selectare şi testare online a candidaţilor. Printre acestea putem enumera Video CV-ul, instrumentul perfect pentru ca angajatorul să îşi formeze o primă opinie asupra personalităţii candidatului, continuând cu interviul online în timp real, instrument prin care poţi testa calităţile candidatului, rapiditatea, modul de gândire, în corelaţie cu cerinţele postului pentru care a aplicat, şi nu în ultimul rând, poţi transmite angajatului un set de teste grilă create personalizat de către tine ca angajator, cu timp limită. Cu siguranţă, în urma finalizării acestui întreg proces descris mai sus, vei putea face o alegere optimă în privinţa candidatului testat, economisind timpul pe care îl pierdeai testând fiecare candidat în parte la sediul companiei pe care o reprezinţi.

Ca şi angajator, ZoomJobs îţi pune la dispoziţie spaţiul tău propriu de selecţie şi intervievare pentru cei mai buni candidaţi din întreaga ţară.

Dacă eşti candidat, ZoomJobs este locul perfect unde îţi poţi redefini cariera şi urca cât mai rapid pe scara succesului profesional.

Nu în ultimul rând, ZoomJobs se doreşte a fi o sursă utilă de informaţii legislative din domeniu, noutăţi, ghiduri complete atât pentru angajaţi cât şi pentru angajatori, cursuri de formare profesională pentru candidaţi, precum şi posibilitatea de a primi sfaturi de la un expert juridic pe probleme legate de legislaţia muncii. În plus, ZoomJobs oferă tuturor o aplicaţie foarte utilă, şi anume un calculator de salariu, cu posibilitatea de comparare a mai multor rezultate.

Platforma ZoomJobs oferă toate elementele prezentate mai sus cât şi pe site, atât angajatorilor cât şi candidaţilor, într-un mediu prietenos, uşor de gestionat. Şi pentru că punem accent pe interactivitate, poţi regăsi pe site şi Blogul ZoomJobs, unde vei afla permanent noutăţi şi articole utile din domeniu, precum şi Forumul ZoomJobs unde poţi găsi păreri, opinii şi subiecte de discuţie pe diverse teme din domeniu.

La ZoomJobs, ne bazăm pe profesionalism, integritate, dedicare totală pentru perfecţionarea continuă a celei mai moderne platforme de recrutare online precum şi calitatea serviciilor pe care le oferim. ZoomJobs nu doar listează joburi, ci sprijină carierele candidaţilor şi perspectivele de dezvoltare organizaţională ale companiilor.