Caută cu

Confidențialitate

ZoomJobs are ca principal scop, prin intermediul site-ului zoomjobs.ro, oferirea unor servicii profesionale, la cele mai inalte standarde, protejand dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor site-ului. ZoomJobs ia toate masurile necesare pentru ca vizita pe site-ul mentionat sa fie una cat mai placuta, si fara nicio influenta negativa asupra vietii personale a utilizatorilor.

Informare privind protectia datelor personale

In conformitate cu cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, ZoomJobs are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Datele sunt colectate cu scopul de a asigura utilizatorilor serviciilor ZoomJobs servicii si informatii de cea mai inalta calitate, precum si servicii de marketing, reclama si publicitate.

Pentru a va putea oferi acces la serviciile pe care ZoomJobs vi le pune la dispozitie, sunteti obligat sa furnizati datele solicitate, refuzul dvs determinand imposibilitatea ZoomJobs de a va oferi serviciile solicitate. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la contact@zoomjobs.ro sau prin posta pe adresa societatii noastre.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Aria de acoperire a securitatii datelor cu caracter personal si a politicii `cookie`

Acordul de confidentialitate privind politica securitatii datelor personale acopera modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal care va pot identifica cand utilizati site-ul ZoomJobs. De asemenea, se au in vedere si datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizeaza site-ul ZoomJobs.
Acest acord de confidentialitate furnizeaza informatii referitoare la `cookie`, utilizarea lor de catre terti si modul de dezactivare.

Informatii generale colectate de ZoomJobs

ZoomJobs va colecta informatii de la utilizatorii sai in momentul inregistrarii pe site, prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor produse si servicii ZoomJobs, vizitarea anumitor servicii ZoomJobs, ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare. ZoomJobs va poate cere sa furnizati date personale in anumite zone ale site-ului, incluzand numele dumneavoastra, adresa, adresa de e-mail, telefon, numar card credit, informatii de contact sau alte informatii in vederea facturarii serviciilor ZoomJobs. ZoomJobs poate colecta si informatii de tip demografic, care nu va pot insa identifica, cum ar fi: codul postal, varsta, sexul, interesele dvs, etc. Uneori colectam sau putem colecta o combinatie intre cele doua tipuri de informatii.

In momentul in care se doreste crearea unui cont pe site-ul ZoomJobs va sunt solicitate informatii precum numele, prenumele, adresa de e-mail, data nasterii, sex, profesie, cod postal, domeniu de activitate si interese personale. Odata cu crearea contului dvs pe site-ul nostru si abonarea la serviciile noastre ne faciliteaza accesul la datele dvs cu caracter personal.

ZoomJobs primeste si inregistreaza informatii referitoare la adresa IP si informatiile cookie a site-ului solicitat de dvs. Informatia stocata – detaliile furnizate de dvs la inregistrarea precum si activitatea desfasurata pe site-ul nostru este utilizata de ZoomJobs in scopul de a facilita accesul la site, de a imbunatati anumite produse si servicii si pentru a va informa referitor la ultimele produse si servicii de care dvs sunteti interesat.

Afisarea datelor personale in spatiile publice ZoomJobs


Trebuie sa retineti ca ori de cate ori dezvaluiti in mod voluntar informatii personale in mediul de comunicare online, gen forumurile online, programul de e-mail, programul de FTP, grupurile de discutii, serviciile de chat online gen interviu online, informatia dezvaluita de dvs. poate fi usor colectata si folosita de persoane neautorizate. Desi ZoomJobs face tot posibilul sa protejeze informatia dvs. personala, nu va putem asigura sau garanta securitatea oricarui tip de informatie pe care o transmiteti, astfel incat transmiterea informatiei intr-un mediu inadecvat se face pe propriul dvs. risc. Trebuie sa intelegeti de asemenea ca sunteti unicul responsabil pentru mentinerea secretului informatiilor (parole, nume de utilizator, etc), legate de conturile pe care le-ati dobandit ca urmare a folosirii serviciilor oferite de noi.

De asemenea, ZoomJobs nu isi asuma raspunderea asupra utilizarii CV-urilor de catre terte parti, care au accesat CV-urile cat timp acestea se aflau in baza noastra de date; astfel incat ZoomJobs actioneaza ca un factor pasiv, in ceea ce priveste afisarea informatiilor din cuprinsul CV-ului in retelele si serviciile de cautare tip Google.com, search.yahoo.com, sau altele, neputand fi trasa la raspundere in ceea ce priveste activitatea acestor motoare de cautare. Va asiguram insa, ca si acest caz, in care CV-ul dumneavoastra va fi disponibil in motoarele de cautare sus mentionate, datele dvs de contact (nume, e-mail, telefon, adresa) vor fi protejate, nefiind disponibile.

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre ZoomJobs

Informatiile stranse pe site-ul ZoomJobs, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, sunt utilizate in scopul administrarii inregistrarii conturilor dvs, solutionarii intrebarilor dvs, si cu scopul general de imbunatarire a site-ului si serviciilor pe care le ofera. La inregistrarea in cont v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-ului web, noilor oportunitati oferite de ZoomJobs si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs precum si news-lettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre ZoomJobs este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

ZoomJobs nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal

Situatiile in care ZoomJobs poate totusi sa transmita informatiile tertilor sunt:

- doar cu acceptul dumneavoastra;

- in cazul in care este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs;

- In cazul in care informatia este necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de ZoomJobs doar in masura in care este necesara asistenta lor;

- Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

(a) e prevazut intr-o dispozitie legala;

(b) protejeaza drepturile companiei ZoomJobs sau companiilor afiliate;

(c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;

(d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;

(e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

- in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor impuse de ZoomJobs, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;

- In cazul in care ZoomJobs fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator. In cazul in care ZoomJobs devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-ul ZoomJobs.

CV-urile

CV-ul unui utilizator poate fi inregistrat in baza noastra de data sub urmatoarele modalitati prezentate mai jos:

a) Cv-ul dvs sa fie inregistrat in baza noastra de date bifand optiunea de „Cv confidential”. Acest lucru inseamna ca dvs veti putea aplica la joburi, insa angajatorii nu au acces la CV-ul dvs in baza de date, acesta nefiind vizibil lor.

b) CV-ul dumneavoastra poate fi vizibil doar companiilor ZoomJobs, prin accesarea acestei optiuni din contul dvs. Acest lucru inseamna ca CV-ul dvs este cautabil de catre terte persoane care au acces la baza noastra de date, acestea putand debloca datele dvs de contact si veti putea fi contactat de catre ei.

ZoomJobs face tot posibilul sa limiteze accesul la baza noastra de date doar angajatorilor, firmelor de resurse umane, managerilor de personal, specialistilor in HR, agentiilor / institutiilor de securitate nationala, insa nu poate garanta ca alti terti nu pot avea acces la baza noastra de date, prin urmare ZoomJobs nu isi asuma raspunderea asupra utilizarii CV-urilor de terte persoane care au accesat CV-urile cat timp se afla in baza noastra de date.

c) CV-ul dvs poate fi inregistrat cu statusul „Public”, prin bifarea acestei optiuni corespunzatoare din contul creat pe site. Acest lucru inseamna ca CV-ul dvs poate fi cautat pe internet, serviciile si motoarele de cautare, fara insa a fi disponibile datele dvs de contact (nume, email, telefon, adresa). Un Cv poate fi sters din baza noastra de date doar dezactivand contul creat de utilizator. CV-ul dvs se poate afla inca in baza de date, in cazul in care angajatorii, recruterii, managerii de personal, specialistii in HR au platit pentru o copie a bazei noastre de date, sau in cazul in care tertii au castigat dreptul de accesare a bazei noastre de date. Nu ne asumam raspunderea pentru acest gen de stocare a datelor. Daca postati datele altei persoane e necesar ca persoana respectiva sa isi fi dat in prealabil acordul pentru acest actiune.

Dreptul dvs. de a va modifica si stege datele dvs. detinute de operator

ZoomJobs confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dvs. de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa solicitati operatorului stergerea datelor dvs. oricand.

Securitatea datelor

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul site-ului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. ZoomJobs nu va va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa dati clic pe "Deconectare" din contul dvs, forum-ul sau alte servicii online oferite de ZoomJobs, la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browser-ului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in site-ul sau serviciile oferite de ZoomJobs.

Cookies

Un cookie este o informatie pusa pe calculatorul unui utilizator care identifica informatii despre acel user. ZoomJobs si partenerii sai (de exemplu, Google, Google Analytics, AdWords) folosesc cookie-uri pentru a oferi o navigare cat mai fluida si pentru a urmari / memora preferintele vizitatorilor, cu scop statistic, pentru a informa, a optimiza si a difuza anunturi / reclame in functie de vizitele anterioare efectuate de un utilizator pe site.

Utilizatorii au optiunea de a seta browserul astfel incat sa respinga cookies. Dar atentie, dezactivarea de cookies va avea un impact negativ asupra navigarii pe site, de exemplu nu se vor putea vizualiza anumite imagini / accesa anumite optiuni / facillitati.

Publicitate

ZoomJobs poate difuza diverse anunturi grafice, sub forma de imagini, animatie sau video, anunturi text, sub forma de link-uri de text prin intermediul unei companii externe, ce permite afisarea reclamelor pe site-ul nostru. Respectivele reclame pot folosi anumite informatii generale (care nu inclus insa nume, adresa, email sau telefon) despre vizitele utilizatorilor pe Zoomjobs, cu scopul de a oferi reclame despre joburi / companii / bunuri si servicii din aria de interes a acestora.

Informatii si feedback

ZoomJobs ofera posibilitatea atat utilizatorilor logati cat si doar vizitatorilor sa trimita comentarii, intrebari si sugestii. Informatiile pot fi transmise prin intermediul centrului de asistenta si suport din conturile create, sau prin intermediul formularelor de contact, iar informatiile transmise vor fi utilizate tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate


In cazul in care sunt necesare schimbari ale regulilor de confidentialitate, ZoomJobs va publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Pentru intrebari sau orice alte informatii suplimentare cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa transmiteti un email la adresa contact@zoomjobs.ro


Va multumim ca folositi serviciile noastre si va garantam ca vom incerca intotdeauna sa va oferim servicii profesionale la cele mai inalte standare si sa ramanem prietenul dumneavoastra pentru numeroase servicii on-line.