Caută cu

Avantajele ZoomJobs

Instant CV

Dacă ai deja CV-ul creat în format PDF, acum îl poţi încărca automat pe ZoomJobs, fără a-l mai completa din nou

Mai multe detalii

Video CV

Cu ajutorul unei înregistrări video scurte, ai şansa să convingi angajatorul pe loc de calităţile pe care le ai

Mai multe detalii

Zoom CV

Dacă nu ai timp să-ţi creezi CV-ul sau vrei un CV profesional, îţi oferim servicii de redactare profesională CV

Mai multe detalii

Teste de inteligenţă

Poţi impresiona din start angajatorul cu un punctaj ridicat obţinut la testele de inteligenţă oferite de ZoomJobs

Mai multe detalii

Interviu online

Eficient pentru toată lumea! Economiseşti timp şi selectezi candidatul potrivit cu ajutorul interviului online

Mai multe detalii

Creare teste grilă

Ierarhizează candidaţii! Poţi crea teste grilă personalizate pentru candidaţi, în timp real şi cu limită de timp

Mai multe detalii

Feed joburi

Pe baza feed-ului obţinut din contul de angajator, jobul tău poate fi publicat simplu şi rapid pe site-ul propriu

Mai multe detalii

COR

Nu mai pierde timpul căutând pe internet! Acum ai la dispoziţie lista COR - Clasificarea Ocupaţiilor din România

Mai multe detalii

Calculator salariu

Fie că eşti angajat, fie angajator, calculatorul de salariu este un instrument foarte util, simplu şi rapid

Mai multe detalii

Cursuri calificare

Îţi oferim posibilitatea de a urma online, la cele mai bune preţuri, diverse cursuri de formare profesională

Mai multe detalii

Posturi ANOFM

Fiecare şansă în plus reprezintă un avantaj pentru candidaţi: optează şi pentru posturile publicate la ANOFM

Mai multe detalii

Topuri

Vizualizează aici statisticile privind domeniile de activitate şi angajatorii cei mai activi pe platforma ZoomJobs

Mai multe detalii

Mini-site companie

Autentifică-te, completează toate datele companiei tale şi beneficiezi automat şi de un mini-site de prezentare!

Mai multe detalii

Întreabă un expert

Ai o nelămurire, o întrebare sau un conflict de muncă? Întreabă un expert pentru a te sfătui cum să procedezi

Mai multe detalii

Informaţii utile

Fii la curent cu toate noutăţile din domeniu: legislaţie, modele contracte, ghid pentru candidat şi angajator

Mai multe detalii

Forum / Articole

În cadrul forumului nostru sau în secţiunea de articole vei găsi întotdeauna informaţiile utile de care ai nevoie

Mai multe detalii
Instant CV - toate datele completate automat

Dacă ai deja CV-ul creat în format PDF, acum îl poţi încărca automat pe ZoomJobs, fără a fi nevoit să-l mai completezi din nou. Practic, poți avea contul de candidat gata în maxim 5 minute și vei putea aplica imediat. Nu va trebui să pierzi timp adăugând informațiile referitoare la experiență, studii sau abilități, pentru că acestea vor fi completate automat pe baza PDF-ului pe care îl încarci.

Beneficiezi de această facilitate gratuit, pentru că știm cât de important este să îți găsești jobul dorit în cel mai scurt timp. Tot ce trebuie să faci este să-ți creezi un cont pe ZoomJobs, să completezi datele tale de contact și apoi să încarci CV-ul salvat în prealabil în format PDF.

Dacă CV-ul tău PDF este într-un format standard, atunci rezultatele vor fi maxime, astfel încât poți avea CV-ul completat în totalitate în numai câteva secunde.

Ulterior, poţi adăuga / şterge sau modifica anumite câmpuri din CV, astfel încât să iasă exact aşa cum îţi doreşti. Astfel, durata procesului de aplicare la un job este semnificativ redusă. CV-ul pe care îl uploadezi poate fi atât în limba româna cât şi în limba engleză.

Încarcă acum CV-ul în format PDF

Video CV - convingi angajatorul pe loc

Profită de Video CV: noul instrument dedicat candidaţilor, disponibil numai pe ZoomJobs.ro!

Video CV-ul este o modalitate excelentă de interacţiune între candidat şi angajator. Candidatul are posibilitatea de a-şi exprima şi accentua abilităţile, căci o imagine face cât o mie de cuvinte, iar un clip video face cât o mie de imagini.

Acesta constă într-o înregistrare video efectuată cu webcam-ul, în care candidatul îşi va face o scurtă prezentare, evidenţiind punctele sale forte pentru a-l impresiona pe angajator din start.

Pe de altă parte, Video CV-ul permite angajatorului să vadă şi să asculte candidaţii, ajutându-l să-şi contureze mult mai rapid o idee clară despre candidaţi, fără a mai fi necesar un interviu preliminar cu fiecare candidat în parte. Astfel, procesul de recrutare devine mult mai rapid, mai simplu şi mai comod.

Iar ca şi candidat, partea cea mai bună este că îţi poţi crea şi tu un Video CV complet GRATUIT! Tot ce îţi trebuie este un webcam, o ţinută adecvată şi... multă inspiraţie! Succes!

Creează GRATUIT Video CV-ul tău!

Zoom CV - servicii redactare profesională CV

ZoomJobs îţi oferă servicii profesionale de redactare CV. În cazul în care nu ai un CV şi nici nu ai timpul necesar să-ţi creezi unul, sau pur şi simplu doreşti ca CV-ul tău să fie creat de o echipă de oameni profesionişti, completează câteva informaţii de bază despre tine şi optează pentru Zoom CV.

Trebuie doar să-ţi faci un cont de candidat pe ZoomJobs, să completezi datele tale de contact, inclusiv numărul de telefon, iar un reprezentant ZoomJobs te va contacta telefonic pentru a îţi solicita informaţiile esenţiale ce trebuie să apară în CV-ul tău.

Ne comunici telefonic aceste informaţii, iar reprezentantul ZoomJobs va dezvolta şi îţi va creea un CV profesional, în conformitate cu specificaţiile tale, în cel mai scurt timp. CV-ul astfel creat se va ridica la înălţimea aşteptărilor tuturor angajatorilor, în corelaţie cu experienţa şi studiile tale.

Alege tipul de CV sau pachet Zoom CV care consideri că ţi se potriveşte sau optează pentru un pachet CV personalizat, adaptat necesităţilor tale. Fii sigur că ZoomJobs îţi oferă flexibilitate maximă şi îţi stă la dispoziţie pentru orice nelămuriri sau întrebări ai.

Solicită redactarea unui CV acum!

Teste de inteligenţă - impresionezi din start

ZoomJobs îți oferă posibilitatea de a face periodic (o dată la 6 luni) un test de inteligență pentru a te ajuta, pe de o parte, să-ți evaluezi abilitățile și coeficientul de inteligență, iar pe de altă parte te poți diferenția de restul candidaților ce aplică la un job.

Rezultatele testului tău de inteligență pot fi confidențiale (le poți vedea doar tu) sau publice, situație în care companiile pot vizualiza coeficientul tău de inteligență și te pot selecta pentru interviu numai pe baza acestuia, căci multe joburi presupun un coeficient ridicat de inteligență pe care angajatorii îl apreciază în mod deosebit.

Din punctul de vedere al angajatorilor, aceștia pot departaja din start candidații folosindu-se doar de criteriul coeficientului de inteligență a acestora, lucru ce îi ajută să economisească timp și să grăbească procesul de recrutare.

De asemenea, pe baza testelor de inteligență se pot realiza clasamente atât la nivelul fiecărui job, cât și la nivel de departament, oraș, sau chiar la nivel național.

Fă şi tu testul de inteligenţă!

Interviu online în timp real - obţii timp preţios

Pentru că știm cât de repede trece timpul în zilele noastre, ne dorim ca angajatorii să găsească cât mai repede un candidat potrivit pentru posturile vacante, iar pe de altă parte candidații să obțină în cel mai scurt timp un loc de muncă.

Un interviu clasic implică destul de mult timp consumat, în afara celui efectiv petrecut la sediul angajatorului. Pentru candidat, un interviu aflat în partea cealaltă a orașului, programat la o oră de vârf, poate însemna o irosire inutilă a timpului, iar pe angajator interviul online îl ajută să adreseze întrebările generale sau tehnice și să obțină răspunsuri în scris, pe care apoi le poate salva în calculator sau imprima.

Pe lângă faptul că elimină neajunsurile de mai sus, interviul online oferă, din punctul de vedere al candidatului, avantajul de a participa la mult mai multe interviuri online într-o zi decât ar putea participa la interviuri fizice la sediul angajatorilor.

De asemenea, în ceea ce privește angajatorul, acesta de asemenea poate discuta chiar și cu mai mulți candidați în același timp și va putea accelera procesul de selecție inițială a candidaților, urmând să-i cheme la întâlniri fizice la sediu numai pe cei care cu adevărat se califică pentru postul vacant.

Accesează secţiunea de interviuri online din contul tău

Creare teste grilă - ierarhizezi candidaţii

Din contul tău de companie poți defini teste grilă pe care le poți trimite candidaților ce aplică la joburile tale, în vederea determinării nivelului de cunoștințe al acestora. Poți adăuga mai multe teste, în funcție de specificul fiecărui post vacant pe care îl pui la dispoziția candidaților, și vei putea apoi ierarhiza și elimina candidații necorespunzători pe baza rezultatelor testelor.

Testele grila pot fi categorisite pe nivele de dificultate, iar întrebările le poți defini cu unul, mai multe, sau niciun răspuns corect, astfel încât să poți acoperi orice fel de test. De asemenea, se poate seta un termen limită în secunde pentru fiecare întrebare, toate aceste setări fiind la latitudinea ta.

Odată adăugat un test, îl poți trimite către oricâți candidați, indiferent la care din joburile tale au aplicat aceștia. Mai mult, poți trimite testul spre rezolvare chiar și candidaților care nu au aplicat la joburi și pe care i-ai găsit în urma căutărilor de CV-uri.

Astfel, vei putea face o selecție inițială în rândul candidaților, nemaifiind nevoie să stabilești întâlniri cu fiecare în parte doar pentru a le oferi testul și a le evalua cunoștințele.

Adaugă teste grilă pentru joburile tale

Feed joburi - afişare automată şi în site-ul tău

În cazul în care deții un website propriu ce conține o secțiune dedicată carierelor și posturilor vacante din compania ta, îți oferim posibilitatea de a adăuga gratuit în site-ul tău toate joburile pe care le postezi pe ZoomJobs.

Feed-ul de joburi constă într-un cod pe care îl poți lua din contul tău de companie și îl poți copia în pagina din site-ul tău. Nu îți trebuie cunoștințe de programare pentru această operațiune, totul se rezumă la copierea unui cod. De asemenea, codul este compatibil cu orice platformă pe care ar putea fi construit site-ul tău, deci nu există nicio restricție din acest punct de vedere.

Odată adăugat codul în site-ul tău propriu, pagina în care l-ai adăugat se va popula automat cu joburile postate de tine pe ZoomJobs, cu actualizare la fiecare 60 de minute. Vizitatorii site-ului tău pot aplica la joburile ce apar în site-ul tău prin intermediul ZoomJobs, iar astfel posturile tale vacante vor beneficia de o publicitate și vizibilitate mai bună, sporind totodată utilitatea secțiunii de cariere din site-ul companiei tale. Beneficiază acum de această facilitate unică!

Implementează feed-ul de joburi pe site-ul tău

COR - Clasificarea Ocupaţiilor din România

Clasificarea Ocupațiilor din România este un nomenclator ce conține toate denumirile funcțiilor și ocupațiilor, împreună cu codurile aferente, grupate pe categorii.

Această clasificare are ca bază legislativă Hotărârea Guvernului nr. 1352/2010 privind aprobarea structurii Clasificării ocupaţiilor din România – nivel grupă de bază, conform Clasificării Internaţionale Standard a Ocupaţiilor –ISCO 08, publicată în M.O. nr.894/30.12.2010.

Pe lângă această legislație, s-a ținut cont și de Ordinul nr.1.832 al ministrului muncii, familiei şi protecţiei sociale şi nr. 856 al preşedintelui Institutului Naţional de Statistică privind aprobarea Clasificării ocupaţiilor din România –nivel de ocupaţie (şase caractere), publicat în Monitorul Oficial nr. 561/2011.

Nomenclatorul este actualizat periodic, întrucât acesta se modifică pentru a corespunde pieței muncii actuale. COR reprezintă sistemul de identificare, ierarhizare și codificare a tuturor ocupațiilor desfășurate în economie, indiferent de tipul și locul desfășurării lor. COR se aplică în toate domeniile de activitate economică și socială, la completarea documentelor oficiale, ori de câte ori se cere precizarea ocupației care face obiectul activităților desfășurate. Utilizarea codurilor COR este obligatorie pentru toate organele administrației publice centrale și locale, unitățile bugetare, agenții economici, indiferent de forma de proprietate, organizațiile patronale, sindicale, profesionale și politice, fundațiile, asociațiile, persoanele fizice și juridice.

Vizualizează Clasificarea Ocupaţiilor din România

Calculator salariu - simplu, rapid şi foarte util

Pentru că în final, totul se rezumă la salariu, îți oferim posibilitatea de a calcula orice salariu și reținerile aferente, pornind de la salariul net sau salariul brut.

Poți calcula salariul net introducând salariul brut sau poți afla salariul brut aferent unui anumit salariu net. Rezultatele includ sumele reținute angajatorului, cele reținute angajatului (asemănător unui fluturaș de salariu), precum și costurile totale pentru angajator.

Acest calculator este util atât pentru departamentul financiar al companiilor, prin posibilitatea prospectării unei eventuale modificări ale nivelelor salariale, cât și pentru orice persoană care dorește să-și verifice nivelul salarial și reținerile aferente.

De asemenea, calculatorul de salarii ZoomJobs oferă posibilitatea unică de a memora calculele anterioare și de a le afișa în paralel cu cele viitoare, pentru comparare, astfel încât să poți analiza mult mai ușor impactul unor modificări salariale. În plus, poți selecta și calculatorul avansat, ce îți permite să modifici setările de bază, precum condițiile de muncă sau numărul de persoane aflate în întreținerea salariatului.

Accesează calculatorul de salarii

Cursuri formare profesională - orice domeniu

Împreună cu Academia Britanică de Afaceri și Comunicare, partenerul nostru în domeniul cursurilor de formare si perfecționare profesională, vă punem la dispoziție o gamă variată de cursuri online, ce se desfășoară sub forma unui site specializat de e-learning realizat cu knowledge britanic dupa modelul școlilor de afaceri din Londra.

Modelul de învățare și cunoștințele de la cursuri sunt realizate în urma activităţilor de analiză a nevoilor de formare cerute de companii pentru a putea oferi cursuri adaptate nevoilor reale ale pieței. Programele cursurilor sunt permanent actualizate.

De asemenea, la aceste cursuri se pune un accent ridicat și pe partea pratică, fiind corelată cu exemple din realitate, și nu doar pe teorie cum se întâmplă în sistemul clasic de învățământ.

Procesul de învăţare se realizează online prin metode moderne şi interactive, iar cursurile conţin: suportul scris care include intervenţii tip-rezumat sau smart-point care punctează informaţiile deosebit de importante, seminarii online, discuţii libere, aplicaţii practice, simulări de cazuri, analiză de modele practice.

Diplomele sunt recunoscute la nivel național și european de către angajatori și instituțiile statului, inclusiv de Oficiul Național al Registrului Comerțului la autorizarea PFA și Întreprinderi Individuale.

Vezi lista completă de cursuri de formare şi perfecţionare

Posturi publicate la ANOFM - o şansă în plus

O mare parte din posturile vacante ale agenților economici nu sunt popularizate pe internet, ci sunt publicate la Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă (ANOFM). Astfel, ZoomJobs îți oferă posibilitatea de a vizualiza și posturile publicate la ANOFM în cadrul unui portal de joburi, această facilitate fiind foarte utilă persoanelor care își caută un loc de muncă, sporind șansele ca acestea să-și găsească mai rapid un job, prin oferirea mai multor alternative și posibilități.

Lista de joburi de la ANOFM se actualizează periodic, astfel încât tu să fii la curent cu toate noutățile publicate de această instituție. De asemenea, ANOFM are în subordine Agenţia Municipiului Bucureşti, precum și alte 41 de agenții județene, astfel că varietatea locurilor de muncă publicate prin intermediul instituției este foarte ridicată.

Așadar, profită și tu acum de posibilitatea pe care ți-o oferă ZoomJobs, aceea de a căuta un loc de munca în cele câteva mii de anunțuri publicate la ANOFM și la agențiile județene.

Accesează lista de posturi vacante publicată de ANOFM

Topuri - domenii de activitate sau angajatori

Vrei să afli care este compania cu cele mai multe oferte de locuri de munca sau domeniile de activitate în care se fac cele mai multe angajări? Sau poate te interesează în care orașe există cele mai multe posturi vacante? Sau pur și simplu ești curios să afli la ce fel de joburi aplică cele mai multe persoane?

Pentru a afla toate aceste informații, am construit pentru tine Topurile ZoomJobs, acolo unde poți vizualiza și analiza clasamentul companiilor, al departamentelor, al orașelor, dar și cel al joburilor, pe baza anunțurilor și a informațiilor postate în site-ul ZoomJobs. Topurile noastre se actualizează periodic (de câteva ori pe zi), pentru a reflecta în timp real tendințele pieței muncii din mediul online, atât în România cât și în străinătate.

Te invităm să accesezi acum Topul ZoomJobs pentru a fi la curent cu cele mai active companii sau domenii de activitate pe piața muncii din prezent.

Vizualizează topurile şi clasamentele ZoomJobs

Mini-site de prezentare - expune compania ta într-un mod profesional

ZoomJobs îți oferă și posibilitatea de a-ți crea propriul mini-site de prezentare a companiei tale în cadrul site-ului nostru, în cazul în care nu ai deja un site sau dacă dorești pur și simplu să îți expui produsele și serviciile într-un mod profesional și pe ZoomJobs. Totul se face foarte simplu, ai o interfață foarte prietenoasă și ușor de utilizat pentru crearea mini-site-ului tău.

Fiind frecventat de foarte multe companii, dar și foarte multe persoane fizice, ZoomJobs îți poate mări vizibilitatea companiei tale și îți poate aduce noi clienți prin posibilitatea de a adăuga un site de prezentare, iar totul este complet gratuit! În plus, crearea unui mini-site pe ZoomJobs te va ajuta și în privința optimizării SEO a site-ului tău principal, pentru că poți adăuga legături către acesta, mărindu-i page rank-ul în motoarele de căutare.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi secțiunea dedicată crearii mini-site-urilor din contul tău de companie, iar în numai câteva minute poți avea propriul tău site de prezentare pe ZoomJobs.

Creează-ţi acum propriul mini-site

Întreabă un expert - apelează la specialiştii noştri

Ai o întrebare din domeniul legislativ, de procedură, sau orice altă nelămurire in ceea ce priveste domeniul juridic comercial sau contabil? Poți apela cu incredere la specialiștii noștri cu vastă experiență în domeniile legislative și contabile, beneficiind de consultanță de calitate la costuri foarte mici.

Totul se desfășoară online, vei primi răspunsuri foarte bine documentate în timp foarte scurt (cel târziu a doua zi lucrătoare), răspunsuri ce vor conține, de cele mai multe ori, referințe explicative către legislația în vigoare.

Trebuie doar să completezi câmpurile din formularul aflat în secțiunea "Întreabă un expert" și să introduci întrebarea ta, apoi să faci plata online securizată (prin card bancar) pentru serviciul ales. Apoi, vei primi confirmarea înregistrării solicitării din partea noastră și vei primi pe email răspunsul expertului nostru.

Adresează o întrebare experţilor noştri


Informaţii utile - află toate informaţiile de care ai nevoie

Punem la dispoziția candidaților dar și a angajatorilor o serie de documente, informații utile, ghiduri diverse, precum și o secțiune cu întrebări frecvente, care să vă ajute de-a lungul carierei, respectiv în procesul de recrutare.

Printre acestea se numără o serie de documente legislative, precum și modele de contracte ce pot fi folosite pe piața muncii. De asemenea, ghidurile conțin sfaturi utile atât pentru candidați, cât și pentru angajatori.

Accesează ghidul candidatului
Accesează ghidul angajatorului
Accesează secţiunea de legislaţie
Accesează modelele de contracte
Accesează întrebările frecvente

Forum / Articole - găseşte răspuns la toate întrebările tale din domeniu

Pentru a fi la curent cu toate noutățile din domeniu, îți punem la dispoziție o secțiune de articole și noutăți actualizată permanent, precum și blogul nostru cu cele mai interesante articole sau comunicate de presă.

De asemenea, poți găsi informații utile și poți participa la discuții pe orice subiect, pe forumul ZoomJobs.

Intră pe forumul ZoomJobs
Citeşte blogul ZoomJobs